petak, 17. studenoga 2017.

Ovaj mladić se oženio sa 4-godišnjom djevojčicom, a ne onako kako vi mislite – kada vidite zbog čega, zaplakati ćete!

Image result for Ovaj mladić se oženio sa 4-godišnjom djevojčicom, a ne onako kako vi mislite – kada vidite zbog čega, zaplakati ćete!
OVA SLATKA DJEVOJČICA KOJA SE ZOVE EBI IMA SAMO 4 GODINE I ŽIVI U AMERIČKOJ METROPOLI, U GRADU NJU JORK. ONA VEDRA DJEVOJČICA KOJA JE OBOLJELA OD BOLESTI AKUTNE LIMFOBLASTINE LEUKEMIJE.  TA ZLOĆUDNA BOLEST OBIČNO NAPADA SAMO DJECU, ALI ONE JE POKAZALA DA JE JAKO HRABRA I DA ĆE SE BORITI SA OVOM BOLESTI DO KRAJA.
U dječijoj bolnici Melodies ona provodi svoje dane, a tokom svojih terapija, sprijateljila se sa jednim od osoblja, sa izvjesnim Metom Hiklingom. Medicinski brat koji je postao jako omiljen Ebi, ali i ostaloj djeci.
Ova mala, hrabra i optimistična djevojčica je rekla da je jako zainteresovana za Meta, odnosno da joj se on sviđa. Potajno je Ebi ispričala svojoj majci šta misli o njemu i otkrila nam je da će se udati za njega, da joj je to želja.
Niste čitali:  Imate staro deblo i ne znate gdje da ga iskoristite, mi imamo način za vas!!!
Majka je sve to ispričala Metu, a MEt je bez problem odlučio da se “uda” djevojčica za njega. On je to uradio jer voli djecu, a žao joj je što s e ona bori sa opakom bolesti. Rekao je da mu je u cilju da joj ispuni želju i sretan je što se ona “udala” za njega, a na vjenčanju su bile torte… Pogledajte kako je to izgledalo!

0 komentari