subota, 4. studenoga 2017.

Ruski monah otkrio naučniku prirodni lijek za sve bolesti: Medicina provjerila, i ostala u čudu!


Ovo nije priča o duhovnom prosvjetljenju, već ima naučnu osnovu. 21. je vek, tehnologija napreduje, olakšali smo sebi život maksimalno, izmislili smo vještačku inteligenciju, putovali na Mesec… Međutim, živimo u vremenu kad je sve više bolesti, kada rak hara, a djeca umiru od teških oboljenja. Kako je to moguće? Postoji toliko lijekova, a mi suštinski sebi nismo uspjeli da pomognemo.

Svjedoci smo i sve većeg broja nadri ljekara, koji će nam ponuditi alternativni način liječenja. Čini se da se i svijet produhovnio, pa sve češće nailazimo na ideje da pravilnim primjenama raznih tehnika i pozitivnim razmišljanjem možemo sprečiti probleme i bolesti da prodru u naš život. Međutim, i dalje bolesti haraju svijetom i nanose nam toliko muka.

Došli smo do recepta za koji tvrde da može da sprečiti uzroke svih bolesti. Da, baš svih, i onih najtežih. Ono što u ovoj priči zapanjuje, jeste njegova jednostavnost. Neće vam trebati hiljade evra, egzotična putovanja i posjete različitih guruima, kao ni recenzije u moderno opremljenim bolnicama. Naime, izvor koji je želeo da ostane anoniman, podijelio je s nama svoje iskustvo, do kojeg je došao na drugom kraju planete.

Riječ je o čovjeku koji je inžinjer, a živi i radi u Moskvi već deset godina. Kako su Rusi poznati kao izuzetno religiozan, pravoslavan narod, tako u Rusiji postoji veliki broj crkava i manastira koji odišu snažnom duhovnošću. I naš izvor je odvojio vrijeme da posjeti poznati ruski, Borovski manastir, i porazgovara sa sveštenikom koji je mnogima pomogao svojiim savjetima i receptima za zdrav život.

Nemojte prebrzo da sudite -ovo nije priča o duhovnom prosvjetljenju, već ima naučnu osnovu. Tako, naš izvor je razgovarao sa sveštenikom, koji mu je dao praktične savjete kako da održi savršeno zdravlje, i potom sve to naučno provjerio. Riječ je o nekoliko namirnica koje svako ima u kući, a za koje nismo ni svjesni koliko su zapravo ljekovite.

Lista i recepti izgledaju ovako:

1) Soda bikarbona

Jednom dnevno treba razmutiti jednu ravnu kašičicu sode bikarbone u čašu vode i popiti. Za početak nije loše krenuti s manjom dozom, s pola kašičice. Ovo bi najbolje bilo raditi uveče.

2) Hidrogen peroksid 3%

Tri do pet kapi ove materije treba razmutiti u jednu čašu vode i popiti. To je najbolje raditi ujutro.

3) Zeleni čaj



Jednu šoljicu ovog čaja, koji je proglašen za najzdraviji napitak na svijetu, treba popiti svakog dana.

4) Bijeli luk

Iako ga mnogi ne vole i izbjegavaju zbog jakog mirisa, dobro je poznato da je on prirodni penicilin. Dovoljan je jedan čen, koji treba isjeckati na sitne kockice i ostaviti par minuta da se prosuši. Kako bi se izbjegao neprijatan miris, ovako pripremljen luk se može umješati u čašu jogurta ili kiselog mlijeka. Rusi ga piju sa vodom.

5) Voda

O vodi ne mora mnogo da se priča, jasno je svima koliko je zdrava. Međutim, naglasak se ovde stavlja na sljedeći parametar – pH vrijednost. Idealna pH vrednost vode koju konzumirate treba da bude 7,42, ali moze da ići do 8. Naime, baš takva pH vrijednost je bazna, što je važno, kako se u organizmu ne bi stvarala kisela sredina, koja pogoduje razvoju raka.

Budući da je čovjek od nauke, naš izvor je sve ovo prihvatio s određenom dozom skepse, i odlučio je malo da se pozabavi naučnim gledištima. Istražujući, došao je do čuvenog doktora Ivana Pavloviča Neumivakina, doktora medicinskih nauka, profesora, prvaka ruske medicine u kosmonautici, koji je osnovao prvu bolnicu na ruskom kosmičkom brodu.

I, što je najvažnije ovdje, koji je razvio svoj sistem liječenja vodom i sodom. Budući da je bio zadužen za zdravlje astronauta prilikom njihovog odlaska u Svemir, morao je da se pobrine za to da njihovo zdravlje bude u savršenom redu.

Istražujući rad doktora Neumivakina, izvor je ostao zapanjen kada je došao do saznanja da proslavljeni ruski ljekar govori o istim onim receptima do kojih je došao u razgovoru sa duhovnikom. I ne samo da govori o njima, nego je naučno dokazao da su djelotvorni. Na portalu YouTube se može naći dosta dokumentarnih filmova doktora Neumivakina, u kojima on detaljno analizira blagodeti hidrogena i sode bikarbone.

On navodi mnoge primjere i naučne studije kojima pokazuje koliko su ove supstance zaista čudotvorne. Doktor detaljno objašnjava hemijske karakteristike ovih materija, kako one deluju na organizam i kako ga liječe. Naš izvor i njegova porodica koriste ove recepte svakodnevno već godinu dana. Njegova ćerka kaže da im je imunitet svima drastično ojačao.

“Mi smo svi zdravi, imunitet nam je sjajan. Recimo, zimus, kad je bio najveći problem oko virusa, decembar, januar… Nedelju dana sam bila u okruženju ljudi koji koji su bili jako bolesni i mislila sam da sam gotova! Da šanse nema da me ne zakači… Međutim, ništa! Apsolutno ništa”, navodi ona.

Izvor: putdozdravlja

0 komentari