ponedjeljak, 20. studenoga 2017.

UOPŠTE NIJE ZALJUBLJEN, SAMO IGRA DVOSTRUKU IGRU: Primijetiš li da radi ove 3 stvari, znaj da si mu samo REZERVA


Ako sumnjaš da si mu “rezerva”, skini ružičaste naočare i jasno sagledaj situaciju – ovi znaci pokazuju da igra dvostruku igru!
Kako govori o vama
Kada si sa nekim u srećnoj vezi, kada neko zaista želi da bude sa tobom, ti si mu prvi i jedini izbor, on će o vama govoriti u paru. To je znak da želi da budeš uključena u sve njegove aktivnosti i da budeš deo njegovog života, piše Mondo. Zato, ako te ni posle nekog vremena nije stavio u taj kontekst, trebalo bi da ti se upali “crvena lampica” jer to znači da on još uvek nije definisao vaš odnos ili možda ne želi da ga definiše jer si mu samo rezerva. Ako sumnjaš u to, najbolje je da pokušaš otvoreno da razgovaraš sa njim.


 
Nema vremena za tebe
OK, svi imamo svoje obaveze i nije kraj sveta ako ti jednom otkaže izlazak jer je umoran ili jer mu je nešto iskrslo. Međutim, ono što bi trebalo da te zabrine je to što on ima dovoljno vremena koje posvećuje svima ostalima, osim tebi. Ako si mu na poslednjem mestu, okreni se na peti i beži od njega, što pre.
Ne zanima ga kako provodiš dan
Kada je nekome stalo do tebe, želi da zna kako si provela dan i zanima ga svaka sitnica u tvom životu. To je, između ostalog, i način da ti pokaže da mu je stalo do tebe i da želi da bude deo tvoje svakodnevice. Ako sve to izostaje, vrlo je moguće da si samo “rezervni igrač” i da se zato ne trudi oko tebe.
Ukoliko svoju vezu prepoznaješ u ovome, verovatno ne bi bilo loše da o tome razgovaraš sa njim kako biste raščistili situaciju. Ako si mu zaista samo rezerva, “šutni ga” i daj sebi šansu da nađeš nekoga kome ćeš biti jedina, a ne druga opcija.


Izvor: (mondo.rs)

0 komentari