srijeda, 6. prosinca 2017.

HRABRA MAJKA UTRČALA U VATRENU STIHIJU DA BI SPASILA SVOJU KĆER


Hrabra ljubav ove majke vrijedna je svakog divljenja!

Kad je otvorila oči iz sna, Angel Fiorini, majka troje djece, primijetila je da ne može normalno disati. Nije prošlo dugo prije nego što je shvatila da joj gori kuća. Kako bi spasila svoju djecu, bila je spremna dati svoj život, prenosi Novizivot.net

Prvo što je napravila je zgrabila svoju najmlađu djecu, Vinnieja i Rosalie te istrčala s njima van. No, njezina najstarija kćer ostala je zarobljena u kući.

– Odmah sam potrčala natrag po Giannu. Nisam imala ni trunku sumnje – htjela sam ju spasiti bez obzira na sve! Mislim da me adrenalin udario i nisam se bojala, prepričala je Angel za Daily Mail.

Njezinu kuću u Washingtonu zahvatio je ogroman plamen, pa se morala spustiti na trbuh i puzati do spavaće sobe svoje kćeri. Gianna ju je cijelo vrijeme dozivala.

– Povukla sam ju na pod i vukla za sobom dok sam izlazila iz sobe, pa kroz hodnik dok nismo došle do ulaznih vrata. Bilo je jako teško, ali sam ju htjela zaštiti koliko god sam mogla, rekla je Angel.Srećom, njezin susjed umirovljen je vatrogasac i čim je primijetio vatru potrčao je u pomoć. Pronašao je Angelinog sina Vinnieja kako se pokušava vratiti u kuću pronaći svoju mamu, no povukao ga je natrag.

Susjed Matt Burson zatim je ušao u kuću i pronašao Angel i Giannu kako leže na podu tik ispred ulaznih vrata. Rekao je kako je bila velika sreća što je majka kćer izvukla iz sobe koju je, u tom trenutku, vatra potpuno progutala.

Kad su došle u bolnicu, Angel je imala 43 posto tijela u opekotinama trećeg stupnja. Leđa, ruke, dlanovi i vrat bili su potpuno izgorjeli. Nekoliko dana disala je pomoću aparata, a tijelo joj se počelo oporavljati.

Kćer Gianna bila je u drugoj sobi, a njezine opekotine bile su manje opasne. Doktori su rekli kako bi bila u puno gorem stanju da ju majka nije zaštitila svojim tijelom od plamena. Oporavak je isprva bio uspješan, no onda je Angel dobila bakterijsku upalu pluća i počeli su joj zakazivati organi zbog čega su ju doktori stavili u induciranu komu na 10 dana.

No, oporavak se ipak pokazao uspješnim, a Angel je otišla i na tri operacije presađivanja kože. Pet tjedana nakon požara, puštena je doma. Nakon godinu dana potpuno oporavila.

Obitelj koju nisu poznavali donirala im je mobilnu kućicu, a od i od drugih su dobili vrijedne darove koji su im pomogli da stanu na noge. Sam uzrok požara ostao je nepoznat, no Angel vjeruje kako bi uzrok mogao biti jedan od radijatora u sobi za koje vjeruje da su bili neispravni.

Cijela priča završila se sretno – Angel i njezin, do tad nevječani partner (i otac njezine djece) napokon su dobili svoje lijepo vjenčanje nakon 15 godina veze.

0 komentari