subota, 2. prosinca 2017.

ISPOVEST: PRVU BRAČNU NOĆ MI DOVEO KUMA, JER ON…


Istoga trenutka mi je bilo žao što sam se udala za njega, jer sam tada ustanovila tko je on zapravo. Jedan luđak i bolesnik drugo ništa ne mogu reći za njega, jer se tako i ponio. Mislio je da sam ja na njegovom tom nivou i da ću pristati na to. Nema tih novaca zbog kojih bih pristala na takav čin, i sam kum me razočarao da je uopće pristao na tu ideju koju mu je moj muž predložio.
Nakon svadbe smo bili u hotelu, muž je ostao dolje u kafiću dalje piti ja sam otišla u sobu leći nisam mogla više gledati. Nisam niti očekivala da ćemo spavati zajedno i da je došao ja ne bih mogla od umora. Zaspala sam i osjetila sam u snu da me netko dira, mislila sam da je on i kada sam se okrenula ugledala sam kuma. Vrisnula sam i skočila sa kreveta i pitala ga što to radi? On mi je rekao da je poslan od mog muža.
Poslao ga je da on odradi bračnu dužnost jer on nije bio sposoban, šokirala sam se i otjerala ga iz sobe. Pokupila sam svoje stvari i otišla iz hotela kući.
Ujutro dan me on zvao ja mu se nisam htjela javiti napisala sam mu u poruci da smo bili greška i da ne želim živjeti sa bolesnikom. Kaje se i ispričava ali mu to baš ne pomaže da me opet vrati.

0 komentari