nedjelja, 10. prosinca 2017.

NEVJEROVATNA PRIČA: Majka je ostavila bebu u hladnoj, napuštenoj kući. 10 godina kasnije, saznala je ŠOKANTNU VIJEST!


Sve je počelo jednog dana, kada je komšija u blizini čuo plač bebe. Nije mnogo obratio pažnju i vratio se svojim svakodnevnim aktivnostima.
Međutim, sljedećeg dana je čuo isto! Činilo se kao da u toj kući nema nikoga, svjetlo nije gorjelo, samo se čuo plač bebice.
U tom trenutku, čovjek je pozvao policiju.
Kada je policija ušla unutra, kuća je bila potpuno prazna. Ljudi koji su tu živjeli, nestali su bez traga. Jedino što su za sobom ostavili je mala beba.
Jednogodišnja djevojčica je pronađena na hladnom i prljavom podu i bilo je jasno da je danima bila sama!
Tokom istrage, saznali su bebino ime, ali nikako nisu mogli da pronađu njene roditelje. Bebu su preimenovali u Liza i odveli je u bolnicu, gdje se za nekoliko dana oporavila.
3
3
U toj istoj bolnici, našla se i žena po imenu Ina Nika, koja je došla u posjetu svom bolesnom sinu.
Jednom prilikom, čula je plač u susjednoj sobi, pa je ušla da vidi o čemu se radi. Vidjela je malu Lizu i istog momenta joj je proradio majčinski instinkt.
Od tog dana, Ina je svakog dana malenoj donosila igračke, odjeću i hranu.
Jednog dana, Ina je shvatila da Lize više nema. Kako se Liza oporavila, odveli su je u sirotište.
Mnogo joj je nedostajala, pa je odlučila da je nađe.
Kada ju je ponovo videla, bilo joj je jasno da želi da je usvoji.
Nakon zakonske procedure, konačno ju je dovela kući! Liza je tada imala dvije godine i bila je pomalo traumatizovana.
Ina nije posustajala, dajući joj pažnje i ljubavi koliko i svojoj biološkoj djeci. Bila je sigurna da će, uz mnogo ljubavi i topline, malena biti u stanju da prebrodi i zaboravi crne dane.
6
6
Kada je Liza malo porasla, majka ju je upisala u plesnu školu, nadajući se da će djevojčica da se oslobodi, stekne samopouzdanje i probudi svoja čula.
Očigledano je bilo da je to bila sjajna odluka! Uz ples, ali i ljubav nove porodice, Liza je procvjetala u divnu i sretnu djevojčicu!
7
7
Kako je Liza tamnoputa, dodatno se isticala među svojim vršnjakinjama, pa su je često vrijeđali.
Međutim, ona je dana tinejdžerka koja ima nekoliko nagrada sa takmičenjima ljepote, a čak je dobila i svoj prvi angažman kao model!
5
5
Njena nevjerovatna priča i karijera modela, učinili su da postane poznata širom Rusije!
Ubrzo, njena biološka majka je saznala za to. Sada, kada je Liza poznata, majka je pokušala da stupi u kontakt sa njom, ali nije u tome uspjela.
8
8
Liza je upoznata sa slučajem i primila je dosije o svojim roditeljima, pa je na njoj da odluči da li želi da upozna ženu koja ju je ostavila samu, na hladnom i prljavom podu kuće koju je napustila.
idemoprvi.blogspot.ba

0 komentari