srijeda, 6. prosinca 2017.

PIJESAK TORTA BEZ MARGARINA I MASLACA BEZ PEČENJA MA BEZ IČEGA :)....AL JE ZATO JAAKO UKUSNA I FINA.


Skuhala sam 6 pudinga od vanilie u 1,5 l mlijeka (200 ml mlijeka oduzela za izmijesati prah za puding).
Secera staviti po želji, koliko se voli slatko.
Napravila sam slag od 250 ml vrhnja + 2 slagfixa i umijesala i skroz ohladjeni puding.
Podijelila sam smjesu na 3 dijela…




u 1 dio stavila 250 g usitnjenih napolitanki (mogu bilo koji mljeveni keksi),
u 2 dio umijesala 200 g kokosa,
u 3 dio stavila 100g mljevenih badema i 100g otopljene cokolade. Umjesto badema mogu orasi, ljesnjaci..
Prefina je.




Slaganje:
Kalup (24-26 cm)  lagano namazati uljem ili maslacem, ravnomjerno rasporediti 1 smjesu, na nju staviti 2 smjesu, zatim smjesu 3.
Staviti u frizider oko 1 sat da se stisne i posluziti.
www.coolinarika.com

0 komentari