nedjelja, 3. prosinca 2017.

VIKAO JE NA ŽENU JER SE PORODILA U NOVOM AUTU, A NJEN ODGOVOR JE UZDRMAO INTERNET!


Na Discovery Channel-u u emisiji “Neispričane priče iz hitne”, hirurg Dr. Brian Snyder opisao je slučaj u kojem je muž vikao na ženu jer se porodila na prednjem sjedištu njihovog novog automobila.

Snyder kaže da su liječnici, koji nisu bili u mogućnosti da prebace majku na bolnički krevet na vrijeme, odlučili da je jedino rješenje bilo da rodi bebu u autu.



 
Beba je rođena s pupčanom vrpcom omotanom oko vrata, ali liječnici su bili u mogućnosti da je uklone i Andrea je rodila zdravu djevojčicu. Mnoštvo ljudi koje se okupilo oko kamiona počelo je pljeskati i navijati kada je doktor zamotao novorođenče u peškir.

Ubrzo nakon toga, Andrein muž se vratio, vidljivo preplavljen emocijama, rekao je doktor Snyder, ali ne zbog rođenja kćeri.

“Dušo ovo je naš novi auto! Unutrašnjost je posebno naručena! Nisi mogla sačekati 15 minuta? “Čovjek je pitao ženu.



Nakon ispada njenog supruga, Andrea ga je udarila šakom u lice. Snyder je rekao da su bile tri osobe kojima je potrebna medicinska pomoć – Andrea je upravo rodila bebu, novorođenče je plakalo i trebalo je da se zbrine, a djevojčicin otac je pao na zemlju, nokautiran šakom njegove supruge.


 


Dramatizacija oko rođenja, izazvala je raspravu u komentarima oko toga da li je nova mama je bila u pravu što je udarila supruga nakon njegovog komentara o svom automobilu. Mnogi podržavaju Andreu, ali ima i onih koji smatraju da je pretjerala udarivši svog supruga.

Recite nam u komentarima šta vi mislite o ovom neobičnom porođaju. Podržavate li suprugu ili ipak smatrate da je više nego pretjerala u svojoj reakciji?

0 komentari