utorak, 9. siječnja 2018.

NJENOM SINU SE DEŠAVALO NEŠTO STRAŠNO: Majka morala da ga SNIMI kako bi lekari POVEROVALI U NJENU PRIČU


Šestogodišnji dečak iz Australije se mesecima prevrtao u krevetu tokom noći vršteći od bola, onda je odlazak kod ovog lekara promenio sve.

Od rođenja telo Tajler Saunders bilo je prekriveno upaljenim ekcemima. Njegova majka je svakodnevo sa sinom prolazila kroz pravu agoniju, preplašena jer je dečakovo stanje bilo sve gore i gore.

Doktori su dijagnostikovali „Atopik dermatitis“ što nije retka bolest. Međutim, nisu joj verovali da dečak trpi velike bolove. Dečak od bola i svraba noćima nije mogao da spava, nije išao u školu.

 
Očajna majka je morala da snimi svog sina, kako bi lekarima dokazala stepen bola koji mališan svakodnevno trpi. Odlučila se na ovaj korak jer je život njenog sina bio u pitanju.



Posle pregleda kod silnih lekara Tajlerova majka je našla specijalistu za dermatitis doktora Ričarda Arona preko interneta. Preko onlajn zakazivanja, doktor Aron je preporučio određeni losion, kortikosteroide i antibiotike.

Debi se osećala puno nade i kupila sve što joj je doktor rekao potrošiviši ukupno 40 dolara, ali nije verovala da će rezultati biti toliko dramatični.

Posle samo dva meseca, Tajlerov ekcem je potpuno nestao. Bio je to početak novog života za Tajlera. Napokon je mogao da živi bez bola i svraba, slobodan da se bavi svim aktivnostima!

0 komentari