srijeda, 20. prosinca 2017.

Djevojčica je sišla sa TOBOGANA u suzama: Mama VRISNULA kad je pogledala unutra!


Žena po imenu Amy Smith, izvela je svoju kćer u park da se igra. Dan je bio lijep i činilo se da nikoga nema u blizini. Mama je našla udobno mjesto za gledanje i sjela, a djevojčica je bezbrižno otišla na tobogan gdje je ostala duže nego što je uobičajeno, prije nego što se spustila sva u suzama.

Smith je odmah potrčala, a kada je pogledala unutra bila je apsolutno zgrožena onim što je pronašla. Tunelski tobohan je obično njenoj kćerki bio omiljeni dio igrališta, ali sada je previše prestrašena da se vrati nakon ove traumatične situacije, piše “Virealno“…

Kada je mala djevojčica izašla i trčala mami u suzama, Smith je bila zatečena onim što je curilo niz njezine noge. Mama je vidjela stražnji dio njene noge da je prekriven krvlju kao i krvave pelene.

One su i prije dolazile u ovaj park ali nikada se nije nešto slično dogodilo. Međutim, ovaj put je bilo sasvim drugačije nakon što je neka užasna osoba namjerno učinila groznu stvar…

Amy tvrdi kako je otkrila razbijeno staklo na jednom dijelu tobogana koje je neko namjerno stavio tamo na štetu djece. Malu djevojčicu sa posjekotinama i malim krhotinama stakla u nozi majka je hitno odvezla u bolnicu gdje je morala biti posebno njegovana zbog povreda.

Djevojčica se sada oporavlja kod kuće, ali njena majka se nada da će ovo vidjeti drugi roditelji i shvatiti kao veliko upozorenje, te ubuduće pregledavati opremu za igru prije stavljanja djece da se igraju.

Noge nesretne djevojčice će se izliječiti, ali strah od nečega što bi trebalo biti zabavno i za djecu će nadživjeti ovu ozljedu i sigurno još dugo biti urezano u njoj.

0 komentari