ponedjeljak, 19. lipnja 2017.

ZA 24 SATA IZBACUJE SVE OTROVE I STRES IZ TELA: NEĆE VAM TREBATI NIJEDAN DRUGI LEK! (RECEPT)


Očistićete organizam i od viška soli i masnoće, pa će i problem nadutosti i viška kilograma biti rešen. Našem organizmu je nekada potrebno da se pročisti, tačnije da izbacimo toksine i poboljšamo cirkulaciju.
Ovaj prirodni lek će sve to uraditi i očistiti organizam od viška soli i masnoće, ali i osloboditi vas stresa i hroničnog umora!Pored primene ovog leka, za dugotrajne rezultate potrebno je i da se zdravo hranite, ne jedete brzu hranu i pijete veštačka pića puna štetnih dodataka.
Osobe koje ne piju vino ili uopšte alkohol mogu više da piju prirodne sokove od grožđa, višnje i slično, jer sadrže zdrave sastojke.
Sastojci: 12 čenova belog luka i pola litre crnog vina.

Priprema: Očistite beli luk i ustitnite ga, pa stavite u staklenu bocu. Dodajte vino i dobro zatvorite. Čuvajte na svetlosti 2 nedelje i svakog dana promućkajte po nekoliko puta.
Nakon 2 sedmice, procedite napitak i prespite u drugu staklenu flašu. Uzimajte po jednu kašičicu tri puta dnevno tokom mesec dana.Napomena: Ovo je jak lek i zato ga primenjujte sa pauzom od 6 meseci između 2 tretmana, dakle, samo dva puta godišnje. Prvi rezultati vide se već nakon 24 sata!

0 komentari