ponedjeljak, 23. listopada 2017.

MOJA SESTRA JE RODILA 3 DJEVOJČICE I KADA SE TREĆI PUT PORODILA NJEN MUŽ JE BIO TOLIKO LJUT


Moja sestra je rodila 3 djevojčice i kada se treći put porodila njen muž je toliko bio ljut što je i treći put rodila djevojčicu da je istog trenutka odlučio da se razvede od moje sestre. Bila je u bolnici kada je saznala da je ostavljena i baš joj je teško bilo.
Vjerovatno zbog velikog stresa psihički je jako stradala, mjesecima je bila u depresiji. Tamam kada se nakon godinu dana počela oporavljati došao je njen bivši muž i rekao kako je njegova nova žena trudna i da joj je ginekolog rekao da nosi muško… Mnogo ružnih stvari je izgovorio mojoj sestri, govorio joj je kako je nesposobna i da je njegov najveći promašaj u životu. Nakon toga sestra je ponovo potonula u depresiju.
Međutim, evo danas čujem ta nova žena sestrinog bivšeg muža se porodila prije par mjeseci, rodila je muško, ali je beba samo par dana kasnije nažalost preminula. Kažem nažalost jer beba i ta nova žena nisu ništa krive da bi im se tako nešto dogodilo… Sudbina je čudo i ma koliko se čovjek trudio da je promijeni, ne može, samo što
nažalost na kraju u svemu uvijek stradaju nevini ljudi 🙁

0 komentari